14/05/2024

El Club Tennis Tarragona tanca la sisena edició de l’ITF J60 – Red Cup Tarragona amb un èxit rotund.

El matí del passat diumenge, 12 de maig, es va convertir en un d’aquells dies històrics per l’entitat, degut a la magnitud de l’esdeveniment.

El motiu principal eren les finals individuals que es disputaven d’aquest ITF Junior, amb 4 protagonistes clars: Eudald González, Fabiola Marino, Jordan Lee i Anna Shkutova.

A les 11:00 hores va començar la final masculina, on l’estadounidenc Jordan Lee va començar molt fort, fent-se amb els primers punts. No obstant, la força mental i física del barceloní Eudald González va fer que s’emporti el trofeu de campió, superant al seu rival per 6-4 6-0.

A la final femenina, la italiana Fabiola Marino va guanyar per 7-5 6-4 a Anna Shkutova, en un partit d’allò més igualat i que es va definir en els petits detalls.

Les grades del Club Tennis Tarragona van tornar a omplir-se, i els socis/es del CTT van poder gaudir, un altre cop, del tennis internacional a casa seva, a les pistes de terra batuda de Cala Romana.

Pel que fa als dobles, dissabte a la tarda, Mickael Kaouk i Noah Karma van guanyar a la categoria masculina, mentre que Carla Muro i Yleymi Muelle van emportar-se el títol de la categoria femenina.

Tant el director del torneig, Antonio Poveda, com les autoritats presents durant les finals, Berni Álvarez i Aleix Rom, van corroborar l’èxit rotund de la competició.

El pròxim repte del Club Tennis Tarragona serà a l’agost, on acollirem el Warriors Tour, una prova per les joves promeses del tennis a nivell internacional.